У Житомирі правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві підприємця. ФОТО

  1 лютого у результаті спецоперації працівників кримінальної поліції ГУНП Житомирщини, бійців КОРДу та УСБУ  в обласному центрі затримано іноземця, який півтора року знаходився у міжнародному розшуку за вчинення зухвалого вбивства підприємця на одному із житомирських ринків.

   Наприкінці травня 2016 року в одному із закладів харчування на ринку з вогнепальної зброї було вбито 29-річного житомирського підприємця. Тоді винуватцю вдалося зникнути з місця події. Поліцейські, які працювали над розкриттям зухвалого злочину, встановили особу підозрюваного. Чоловіка, вихідця з кавказького регіону, було оголошено у міжнародний розшук.

  За оперативною інформацією, днями розшукуваний нелегально повернувся до Житомира. Завдяки спланованим діям і злагодженій спільній роботі поліції та працівників УСБУ місцеперебування чоловіка було встановлено, а його самого затримано поблизу одного з торгівельно-розважальних комплексів міста. 

  У результаті проведених обшуків за місцем тимчасового проживання затриманого поліція вилучила зброю, наркотичні засоби та інші свідчення протиправної діяльності. Нині тривають подальші слідчо-розшукові заходи.

n 02021825 1

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 02/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework