Депутат ВР України присвоїв ямам імена чиновників на дорозі Черняхів-Малин

  Стан доріг в Україні та й на Житомирщині зокрема залишається наболілою темою. Ми чудово це розуміємо, хоча й  прикро констатувати цей факт.

   Депутат Верховної Ради України Павло Дзюблик захотів в черговий раз нагадати деяким можновладцям про жахливий стан дороги Пулин-Термахівка, а точніше — ділянки Черняхів-Малин. Публікацію на власній сторінці у Facebook  Дзюблик підписав просто: «Коли втомився писати запити…». Бачачи, що звернення, запити, перемовини не дають бажаних результатів, депутат вирішив присвоїти ім’я ямам на дорогах, які не латають через бездіяльність певних представників влади.

  Цей нестандартний підхід та втілення намірів Павла Дзюблика в життя можна побачити на відео, котре нардеп прикріпив у своїй публікації.

  «Неодноразово упродовж 3-х років я звертався в усі органи виконавчої влади відповідальні за цю дорогу з приводу капітального ремонту, або хоча б поточного чи ямкового ремонту. Але віз і нині там. Дорога й надалі знаходиться у вкрай жахливому стані. Я вже втомився писати і надсилати звернення, оскільки на них просто не реагують. Саме тому сьогодні, у четвер 1 лютого, я вирішив провести невеличкий флешмоб і подарувати ями, що знаходяться на цій дорозі, чиновникам, які відповідальні за її проїзний стан», —  розповідає Павло Дзюблик у сюжеті.»

  Отож, перша яма отримала ім’я очільника Облавтодору Олександра Мельниченка. З’явилися також і такі назви у найбільших ям на дорозі Черняхів-Малин: Геннадій Савченко (керівник Служби автомобільних доріг у Житомирській області), Славомір Новак (очільник Укравтодору) та Ігор Гундич (голова Житомирської ОДА).

  Як зазначає у сюжеті народний обранець, за допомогою цієї акції він намагається таки зрушити питання з мертвої точки та привернути увагу до жахливого стану дорожнього покриття вищезгаданої дороги.

  Варто зазначити, що нещодавно Павло Дзюблик передав голові Державного агентства автомобільних доріг України Славоміру Новаку 1,5 тис заяв-скарг, підписаних жителями Житомирщини на рахунок ремонту відрізку шляху Житомир-Черняхів.

Yamy na dorozi 4

Yamy na dorozi 4

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework