×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

ОДА передала комунальному підприємству землю для утилізації відходів

   Про це йдеться в розпорядженні голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича, яке очільник області підписав 30 січня. Комунальному підприємству «Еко-сервіс» було передано у постійне користування 15,5 га землі в Коростишівському районі Житомирської області.

 

    «Передати комунальному підприємству "Еко-Сервіс" у постійне користування земельну ділянку (кадастровий номер: 1822587000:04:000:0041) площею 15,5000 га, що розташована на території Стрижівської сільської ради Коростишівського району для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з метою будівництва об’єкта, що фінансуватиметься за державний кошт», — зазначається в документі, розміщеному на сайті  Житомирської ОДА.

   Варто зазначити, що на сесії Житомирської обласної ради, яка відбулася 21 грудня 2017 року, депутати прийняли рішення виділити з обласного екологічного фонду 5,5 мільйонів гривень для розробки проекту та забезпечення екологічно безпечного збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, видалення і знешкодження промислових відходів від діяльності гірничих та каменеобробних підприємств Житомирської області. А полігоном для утилізації відходів каменеобробки, до речі, займатиметься КП «Еко-сірвіс».

kd 06021803 1

Скрін з протоколу сесії облради від 21.12.2017

    Читайте також: Активісти: Водоканал знову приховує інформацію

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 06/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework