Тротуари, реконструкція річки Тетерів, благоустрій житомирського гідропарку: про що говорили на бюджетній комісії

У вівторок, 6 грудня, відбулося засідання бюджетної комісії в приміщенні Житомирської міської ради. Члени комісії розглядали ряд питань, серед яких були й такі, які  викликали у них чимало запитань та навіть суперечки.

     На момент, коли кореспондент нашого сайту був присутній на засіданні бюджетної комісії, її члени розглянули половину із питань, які були заплановані. Усі з цих розглянутих питань вони зняли на довивчення.

   Зокрема, жваву дискусію спричинили питання з приводу виділення коштів на ремонт тротуарів, бо ж, як ми знаємо, тротуарне питання залишається для Житомира наболілим. Члени бюджетної комісії зауважили, що якщо вже й виділяти кошти на тротуари, то з обов’язковим врахуванням того, що варто звертати увагу не лише на ті ділянки, які укладатимуться плиткою, а й інші, які знаходяться в жахливому стані. Як приклад члени бюджетної комісії навели тротуари на вулиці Небесної Сотні, а також Львівської.

    Обговорили на бюджетній комісії й благоустрій гідропарку в Житомирі, а також реконструкцію набережної річки Тетерів. Члени бюджетної комісії зійшлися на тому, що на наступному засіданні варто розглянути проект цієї реконструкції, аби вже приймати подальше рішення. З приводу ж благоустрою гідропарку теж було багато суперечок та запитань, але в результаті питання все ж також зняли на довивчення, акцентувавши на тому, що благоустрій цієї території передбачає багато складових і  має відбутися поступово, з певною послідовністю, а не бездумно та хаотично.

Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 06/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework