Колишня команда Януковича заробляє на Чижівській мініГЕС

  МініГЕС у Чижівці Новоград-Волинського району належить до гідроелектростанцій пригреблево-дериваційного типу.

 

  Вона була збудована у 1951 році як прибудова до існуючої будівлі Чижівської паперової фабрики та належала їй. У 90-х роках обладнання ГЕС було демонтовано та здане на металобрухт. Надалі у приміщенні машзалу облаштували цех з виробництва картону, - пише 04141.com.ua

  "Реконструкцією мініГЕС займалося ТОВ «Гідроінжиніринг». Спочатку товариство отримало замовлення на реконструкціє переливної греблі шириною 9 та довжиною 144 метрів, а потім виступило як генпідрядна організація всіх будівельних робіт.

  На даний час у селі Чижівка працює найпотужніша МГЕС Житомирської області. У 2016 році завершено відновлювальні роботи, а в 2017 році, вироблено 2,68 млн КВт⋅год. електроенергії.

  Заробляє на "зеленому тарифі" від діяльності мініГЕС ТОВ «Гідроенергоінвест», бенефіціарами якого є Ігор Тинний та Юлія Льовочкіна. Вона являється народним депутатом від «Опозиційного блоку» та є сестрою Сергія Льовочкіна, який також нардепом від «Опозиційного блоку» і колишнім головою Адміністрації президента при Януковичі", - йдеться у матеріалі. 

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Среда, 07/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework