Жорстоко вбита чоловіком Юлія Козак сім років терпіла знущання над собою

  Про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук начальник Головного Управління Національної поліції Житомирської області В’ячеслав Печененко, який 7 лютого спільно з начальником Бердичівського ВП Ольгою Зінченко провів виїзний прийом громадян у Бердичеві.

 

  На прийом до нього прийшли і рідні Юлії Козак, жорстоке вбивство якох кілька тижнів тому шокувало бердичівлян, - про це  повідомляє berdichev.biz.

  «Щиро співчуваю рідним Юлії Козак, задушеної чоловіком дівчини. Ми зробимо все, аби розслідування було проведено об’єктивно і в найкоротші терміни. Під час прийому спілкувались з мамою дівчини. Вона не змогла відповісти, чому Юля 7 років терпіла приниження і побої» – написав В’ячеслав Печененко.

  Також він додав, що на жаль, проблема насильства у сім’ї – мега актуальна і щотижня поліцейські фіксують від 50 до 100 таких фактів в області. Але поліція розуміє, що це лише вершина айсберга. Насильство може бути не лише фізичним, а й моральним. У таких ситуаціях важливо не мовчати, а захищати себе і своїх рідних.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework