Щомісяця житомиряни купують 3000 QR-квитків в електротранспорті

  В електротранспорті Житомира пасажири щомісяця купують понад 3 000 квитків за допомогою сканування QR-коду.

   Стікери з QR-кодами розміщені безпосередньо у 110 тролейбусах і 18 трамваях. Для оплати проїзду житомиряни і гості міста лише сканують QR-код через мобільний додаток Приват24.

  “Відкриваєш Приват24 на смартфоні, скануєш QR-код, обираєш будь-яку банківську картку будь-якої платіжної системи і отримуєш електронний квиток. Потім натискаєш “перевірити” і все - квиток є дійсним”, - розповів керівник бізнесу платежів і переказів Житомирського РУ ПриватБанку Олександр Вербельчук. 

  Уся процедура оплати триває не більше 15-30 секунд. Банківська комісія за використання QR-коду відсутня, пасажири оплачують тільки вартість квитка. 

  Окрім житомирян, на сьогодні можливість оплачувати проїзд за допомогою смартфону мають жителі 18 українських міст. Щодня в країні через Приват24 здійснюється близько 5 000 оплат проїзду в транспорті.

  Нагадаємо, у Житомирі технологію оплати проїзду в електротранспорті за допомогою QR-коду впроваджено восени 2017 року. Наразі у житомирському комунальному транспорті можна розраховуватись за проїзд через сканування QR-коду, банківською карткою з чіпом і транспортними міськими картками.

Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 12/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework