У Житомирі пройшов турнір пам'яті ветеранів волейболу Житомирщини

  У спорткомплексі  Житомирського національного агроекологічного університету 10 лютого стартував  Відкритий турнір пам'яті ветеранів волейболу Житомирщини.

 

  У змаганнях  взяли участь команди з Житомира, Коростеня, Пулин, Черняхова, Луцька, Ємільчино, Лугин та Бердичева.

  Спортсмени  змагалися  у двох категоріях : 45+ та 50 +. Турнір проходив за підтримки голови федерації волейболу Житомирської області, голови облради Володимира Ширми, відділення НОК України в Житомирській області, ЖНАЕУ та викладачів кафедри фізичного виховання ВНЗ.

n 1202182 1

  На відкритті турніру ректор Житомирського національного агроекологічного університету Олег Скидан зауважив, що напередодні – 9 лютого, відзначали день народження волейболу. Зокрема, 123 роки тому викладач фізичного виховання коледжу Асоціації молодих християн пан Вільям Дж. Морган у місті Холіок  в спортивному залі підвісив тенісну сітку на висоті 197 см, і його учні стали перекидати через неї м’яч.   Зараз волейбол   є найпопулярнішою в світі грою – він офіційно розвивається у 220 державах і самоврядних територіях.

  «Житомирський національний агроекологічний університет також має свої волейбольні традиції. Намагаємося не лише підтримувати команди дівчат та хлопців, які грають за ЖНАЕУ  і успішно представляють навчальний заклад на різних рівнях, але й надавати підтримку і допомогу в організації подібних змагань на базі нашого спорткомплексу, - пояснив ректор агроуніверситету Олег Скидан. – Крім цього, вже традиційним став волейбольний турнір пам’яті нашого випускника – десантника 90 батальйону Дмитра Ільницького, який загинув у зоні АТО. З кожним роком інтерес до волейболу в молоді лише зростає, але не може тішити те, що волейболісти з досвідом не втрачають нагоди так само продемонструвати свої вміння та навики. Я щиро бажаю усім учасникам сьогоднішньої  зустрічі гарно провести час і  нехай  спортивний дух  не залишає вас».

n 1202182 2

 

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету   

Фото Ярослава Гапонова

Новини Житомира

  

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework