На Житомирщині живе унікальний священник-сенсей. ВІДЕО

  Зранку він їздить до храму на скутері, вдень править службу, а ввечері перетворюється на майстра зі східних єдиноборств. Унікальний священик-сенсей живе під Житомиром.

 

  Отець Андрій служить у Житомирській церкві. Молитви, проповіді, прихожани – все як у звичайного священника. Йому 38, сам він родом із Луганська. На Житомирщину перебрався ще до війни. Мешкає за 25 кілометрів від міста. Взимку до цієї маленької каплички Української православної церкви Київського патріархату дістається громадським транспортом. Влітку – на велосипеді чи скутері, розповідають у сюжеті  2plus2.ua

  Та після служби святий отець знімає церковні шати та вдягає спортивний одяг. Йде на татамі і вчить боротися: айкідо, джіу-джитсу та змішані єдиноборства. У нього вже майже 200 вихованців у Житомирі, Бердичеві та навколишніх селах.

  На своїх заняттях отець Андрій показує прийоми, які дозволяють захиститися від грабіжників та насильників. Традиційно застерігає своїх учнів використовувати знання тільки для самооборони. І додає: захищатися має вміти навіть святобожний вірянин. Філософії бойових мистецтв священник навчає і дітей, і дорослих. Навіть прикутих до інвалідного візка. Вчить не тільки бойової, але й духовної сили.

  Його учні впевнено кажуть, що боротьба допомагає побороти депресію, лінь і апатію. А головне – міняє світогляд у кращий бік.

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework