Житомиряни створюють петиції, аби в місті заборонили лотереї

     У вересні минулого року на нашому сайті ми розміщали матеріал про те, що Житомир поступово перетворюється в місто аптек, лотерей та секонд-хендів, які вже просто заполонили місто і яких постійно з'являється все більше. Те ж саме можна сказати про МАФи та ломбарди, але їх ми того разу не чіпали.

 

    Черговим доказом того, що людей така ситуація не влаштовує і вони не хочуть замовчувати проблеми, наявні в місті, стало звернення на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради, розміщене 8 лютого цього року. Стосується воно саме лотерей та численних гральних закладів, які є в Житомирі .

   «Кожного дня на вулицях міста відкривається нова і нова лотерея (національна лотерея, лото-маркет, спортлото, космолот та інші). У таких місцях скупчуються «уставшие» люди. Ці люди приносять в такі місця усі свої гроші, гроші сім'ї, а коли і таких немає, йдуть на крадіжки та розбійні напади (які почастішали в нашому місті). Так само ці заклади псують вигляд міста, і  погіршують думку про місто. Житомир може бути красивим, сучасним, але ця діяльність тільки тягне місто вниз. Забороніть їх відкривати!»

    Наразі пропозиція отримала 7,6% підписів від потрібної кількості — звернення підписали 19 осіб.  Підтримати петицію можна тут.

Читайте також: Вночі «Національні дружини» знову навідалися до гральних закладів Житомира. ВІДЕО

Читайте також: Активіст: «Немає ніяких державних лотерей — на комп’ютерах встановлені програми звичайних гральних автоматів»

Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 12/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework