В Овруцькому районі пройшов щорічній конкурс серед рибалок «Золотий окунь»

  На вихідних в Овруцькому районі пройшли щорічні змагання серед рибалок «Золотий окунь - 2018», до яких долучилися і рятувальники. Випробувати свою вдачу – витягнути  найбільшу рибину, чоловіки зібралися на водоймі поблизу села Пішаниця. Аби захід відбувся без інцидентів впродовж усього часу фахівці ДСНС слідкували за безпекою конкурсантів.

   Перед початком рятувальники розповіли учасникам основні правила поводження на кризі. Користуючись мотузкою та рятувальним колом продемонстрували способи самопорятунку та порятунку потопаючого. – Якщо вже сталося так, що ви  провалились піл лід, необхідно широко розкинути руки по краям льодового пролому та утриматись від занурення з головою. Намагайтеся не обламувати краї криги, без різких рухів –вибирайтеся на лід, наповзаючи на нього грудьми  або крутячись с боку на бік, і по черзі витягаючи на поверхню ноги. Головне – пристосувати своє тіло так, щоб воно займало найбільшу площу опори. Вибравшись із льодового пролому, спочатку відкотіться, а потім повзіть в той бік, звідки ви прийшли. – наголосив провідний інспектор Овруцького районного відділу Управління ДСНС в Області Іван Павленко.

  Особливо уважно рятувальники слідкували за безпечною відстанню між лунками, щоб лід не тріснув й ніхто не постраждав. Також усім присутнім фахівці ДСНС вручили листівки із застережливою інформацією та розповіли про трагічні випадки, що траплялися на території області за останні роки.

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 12/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework