«Сергій Коршун тепер впевнено дивиться у майбутнє», - Борислав Розенблат

    Житомирянин Сергій Коршун  працює в ТТУ понад 20 років. Спочатку був водієм тролейбуса, потім поїхав добровольцем в АТО, а повернувшись після поранення звідти,  сісти за кермо вже не зміг і став кондуктором тролейбуса.

   Нещодавно на роботі йому стало погано, Сергій  пройшов обстеження  і  лікарі поставили  діагноз - мітральна недостатність, відрив хорд задньої стулки. Чоловіку треба була термінова операція на серці, вартість якої становила понад 100 тисяч гривень. Таких коштів у чоловіка не було. Рятувати чоловіка взявся народний депутат від Житомира, Борислав Розенблат.

  «Історію житомирянина Сергія Коршуна я вперше почув від журналістів телеканалу «СК1», вони проводили телемарафон під час якого збирали кошти на його лікування  і запрошували благодійників долучитись. Я прийшов, познайомився з цим скромним чоловіком і його історія мене вразила. Він працював водієм тролейбуса, двічі був в АТО, а зараз працює кондуктором - проста. Операція Сергія коштувала більше сотні тисяч гривень, у його очах був розпач, адже таких ресурсів у житомирянина не було», - каже народний депутат.

 Того дня Борислав Розенблат передав Сергію Коршуну  на лікування 10 тисяч гривень, ще частину коштів назбирали працівники ТТУ.  Та на руках у чоловіка не було і третини необхідної суми. Інші благодійники обіцяли долучитись, але кошти були потрібні вже. Адже Сергій Коршун пройшов ще одне обстеження в обласній лікарні ім. О.Ф, Гербачевського, результати якого були невтішні – за словами лікарів, чоловіку лишалось жити менше ніж місяць. Навантаження на організм було настільки  сильне, що чоловіка одразу поклали в реанімацію. Проте в Житомирі робити операцію було неможливо – для таких втручань не вистачало ресурсів.

  «Мені подзвонили і сказали, що треба направляти Сергія Коршуна у Національний інститут серцево-судинної хірургії імені  Миколи Амосова. Я зробив все, що від мене залежало  щоб Сергій потрапив туди найскоріше. Але напередодні операції стало відомо, що коштів ще не вистачає, а часу чекати нема», - розповів Борислав Розенблат.

  8 лютого Борислав Розенблат відвіз 80 тисяч гривень для того, щоби лікарі могли розпочати операцію. Кошти були необхідні на різні витратні матеріали, іншими засобами забезпечував інститут.

«Учасник АТО, кондуктор ТТУ Сергій Коршун готується до операції в інституті серцево-судинної хірургії ім.М.М.Амосова. 
Попри те, що багато хто обіцяв допомогти чоловіку, кошти досі не надійшли. Але часу у нього мало, чекати не будемо, завтра у Сергія операція. Сьогодні я відвіз кошти, яких не вистачало, рахунок оплачений. Ми з Іваном Фурлетом зробили все можливе, щоб Сергій Коршун жив. А поки що прошу всіх житомирян тримати за Сергія кулаки! Житомир - місто героїв, місто, що бореться за своїх!!!», - написав того дня на своїй сторінці у фейсбуці Борислав Розенблат.

  9 лютого чоловіка прооперували, ще два дні він перебував у реанімації. А вже сьогодні вранці Сергія навідав Борислав Розенблат.

  «Сьогодні я провідав нашого героя Сергія Коршуна в Національному інституті серцево-судинної хірургії імені.М.М.Амосова. Операція пройшла успішно, сьогодні з післяопераційної його перевели до звичайної палати. Сергій Коршун вже стоїть на власних ногах і впевнено дивиться в майбутнє! Дякую за це директору Інституту Василю Лазоришенцю, лікарю-кардіохірургу Костянтину Руденку та усьому персоналу!», - розповів Борислав Розенблат.

  «Я дуже вдячний Бориславу Соломоновичу за допомогу, мені ще не віриться. Я проста людина, а  він дав мені шанс на життя, тепер все буде добре, я  в це вірю і це знаю. Я дуже вдячний всім людям, які мене рятували », - каже Сергій Коршун.

  Він ще перебуває в Національному інституті серцево-судинної хірургії ім. М.М.Амосова, де відновлюється після операції.

Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 12/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework