Коростишівська місцева прокуратура виявила порушення при використанні земель навчальними закладами

  Коростишівською місцевою прокуратурою під час опрацювання інформації органів місцевого самоврядування та державних органів контролю щодо оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів у Хорошівському районі встановлено порушення.

 

  Зокрема, встановлено, що відділом освіти, молоді, спорту, культури і туризму Хорошівської райдержадміністрації, а також Червноногранітнянською та Будо-Рижанською загальноосвітніми школами не вжито заходів щодо виготовлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки, на яких розташовані та  функціонують  навчальні заклади, площею 1,03 га та 2,1 га  відповідно.  

  Разом з цим, відсутність правовстановлюючих документів на земельні ділянки під навчальними закладами створює передумови для зловживань щодо розпорядження ними, ризики для нормального функціонування загальноосвітніх закладів та учбового процесу, що може призвести до негативних наслідків та порушення прав дітей.

  За результатами проведеної роботи Коростишівською місцевою прокуратурою подано два позови зобов’язального характеру щодо виготовлення правовстановлюючих документів на зазначені земельні ділянки.

  Наразі позови скеровано до Житомирського окружного адміністративного суду.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 13/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework