За 8 днів Житомирський рибоохоронний патруль виявив 59 порушень

  Житомирський рибоохоронний патруль продовжує активно здійснювати рибоохоронні заходи на ринках та водоймах області. В період з 1 по 8 лютого патрульними виявлено 59 порушень правил рибальства. Зокрема, зафіксовано 2 грубі порушення та 2 – під час торгівлі забороненими знаряддями лову. Крім того, виявлено 3 порушення порядку придбання та збуту біоресурсів, в рамках яких вилучено 29 кг риби.

   За 8 днів патрульними зафіксовано 46 порушень перевищення кількості гачків на одного рибалку. Для прикладу, 08.02.2018 р. під час рейду патруль виявив громадянина, який ловив рибу за допомогою "жерлиць", у кількості 15 шт., чим перевищив дозволену норму у 3 рази. Завдяки оперативним діям патрульних, чоловіку не вдалось нанести істотної шкоди водним біоресурсам. Рибалка встиг виловити щуку. Інцидент стався на р. Гнилоп’ять, в районі с. Тетерівка, Житомирського району. На порушника складено адмінпротокол за ч.3 ст.85 КУпАП.

  Житомирський рибоохоронний патруль продовжує роз’яснювати правила рибальства усім любителям зимової рибалки, а також продавцям рибальських снастей та водних біоресурсів. 

  Відомство закликає усіх громадян бути обережними на кризі. Нагадуємо, лід може бути неміцним на руслах річок, біля стоку води, поблизу кущів, очерету, під кучугурами снігу, у місцях, де є водна рослинність. Особливо небезпечним є каламутний, мало прозорий та білий лід. Оминайте ділянки, покриті товстим прошарком снігу (під снігом крига завжди тонша). Безпечним вважається лід зеленуватого відтінку, товщиною не менше 7 см. Для групи людей товщина льоду повинна бути не менше 15 см.

  Управління повідомляє, про всі випадки порушень правил рибальства, незаконного збуту риби, продажу заборонених знарядь лову повідомляти на телефон «гарячої» лінії рибоохоронного патруля: (0412)24-57-81, 0674146074 або на всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію: 0-800-50-52-50.

Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 13/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework