У Коростишеві ледве не згорів санаторій

  14 лютого о 23:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховій будівлі санаторію у м. Коростишів. Чоловік увімкнув на зарядку мобільний телефон у електроподовжувач та пішов до друзів у іншу кімнату. Люди прокинувшись вночі від їдкого запаху диму одразу сповістили про це рятувальників і намагались самотужки впоратись із займанням, проте їм це не вдалося.

   По прибуттю вогнеборців до місця виклику в будівлі спостерігалось сильне задимлення. Їм довелось застосовувати апарати на стисненому повітрі. Провівши розвідку, вони виявили осередок займання у одній із житлових кімнат на першому поверсі. Там горів диван. Також рятувальники провели евакуацію 30 проживаючих з будівлі.

  Силами бійців ДСНС о 00:25 пожежу локалізовано, а о 00:30 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити диван у кімнаті.

  Попередньо встановлено, що причиною пожежі могло стати коротке замкнення електропроводки зарядного пристрою мобільного телефону.  

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 14/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework