На Житомирщині чоловік перерізав горлянку товаришу, розпанахав йому живіт, аби випустити кишки та «дістати печінку»

  Від трагедії, що сколихнула Ворсівку ввечері минулого четверга, селяни не оговталися й досі.

   Ніхто з місцевих жителів навіть подумати не міг, що в їхньому селі може дійти до такої жорстокості. Не вперше місцеві випивохи влаштовували бійки чи розпускали руки, проте ніколи не траплялося, щоб хтось хапався за ножа, перерізав горлянку, розпанахував живіт, аби випустити кишки та «дістати печінку», як убивця говорив опісля, - пише mn.zt.ua.

  …Того трагічного вечора двоє жителів Ворсівки вирішили скоротати вечір за пляшкою горілки, розповів начальник сектора реагування патрульної поліції Малинського ВП Володимир Савченко. Під час розпивання спиртного чоловіки згадали давні гріхи один одного, що, очевидно, й призвело до суперечки. Закінчилася словесна перепалка тим, що один із молодиків схопив ножа і полоснув кривдника по горлу. Рана була такою глибокою, що шансів вижити бідолаха не мав. Однак розлюченому й підігрітому оковитою нападнику того виявилося замало, і він різонув товариша по животі.

  Оговтавшись від скоєного, убивця направився до сусіда і попросив зателефонувати у поліцію та повідомити про страшний злочин. Група швидкого реагування, яка прибула на місце трагедії, була вражена побаченим: на підлозі убогої хатини, більше схожої на землянку, лежало розпанахане закривавлене тіло. На столі стояла пляшка зі спиртним.

  Чутки про поножівщину миттю розповзлися селом. Люди подейкували, рано чи пізно біда все одно сталася б, адже чоловік, який скоїв злочин, частенько демонстрував ворсівчанам свою агресію. Він не раз був за гратами, а перед Новим роком так побив місцеву жительку, що та ледь не віддала Богові душу. Про той випадок у поліцію ніхто не повідомив, тож кривдник залишився непокараним.

  У селі кажуть, винуватець трагедії готувався до чергового відбування строку за гратами. Напередодні скоєння злочину він купив у сільмазі крем для гоління, зубну пасту, щітку. Ще й вихвалявся, мовляв, нарешті у нього розпочнеться спокійне й безтурботне життя: по годинах годуватимуть, поїтимуть, виводитимуть на прогулянку, а в селі, мовляв, йому робити нічого.

  Нині вбивця перебуває під арештом. Якщо його вину доведуть, чоловікові загрожує п’ятнадцять років позбавлення волі.

Джерело: mn.zt.ua

Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 15/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework