У день вшанування учасників бойових дій виконком прийняв рішення про надання 3-х квартир інвалідам бойових дій в Афганістані

      Сьогодні, 15 лютого, виконавчий комітет на своєму позачерговому засіданні прийняв рішення про надання в будинку по вулиці Леха Качинського, 3 трьом інвалідам бойових дій в Афганістані жилої площі.

 

     Однокімнатну квартиру №23 отримає Свінціцький Олександр Миколайович. Мудренко Вадим Олегович отримає однокімнатну квартиру №24. Двокімнатну квартиру №22 надано Шадурі Олександру Юрійовичу. 

     «Ці квартири надано завдяки проведенню за кошти місцевого бюджету капітального ремонту будинку по вулиці Леха Качинського, 3.  Кандидатури для отримання житла обиралися в порядку черговості та з урахуванням житла, що перебуває у власності, зі списку позачергового одержання житла інвалідів Великої Вітчизняної війни і прирівняних до них громадян та сімей загиблих воїнів. Загалом у такій черзі перебувають 198 родин інвалідів різних категорій та родин загиблих (померлих) воїнів. Інваліди бойових дій, які отримають житло на вулиці Леха Качинського, 3, перебували тривалий час у такій черзі. З 1993 року – Олександр Миколайович Свінціцький, з 1997 року - Вадим Олегович Мудренко, з 2003 року -  Олександр Юрійович Шадура», - наголосила Надія Сидун, начальник відділу по обліку та розподілу жилої площі міської ради. 

     Нагадаємо, сьогодні, 15 лютого у Житомирі о 12.45 від майдану Соборного (збір за Будинком правосуддя) розпочнеться урочиста хода з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці виведення військ з Афганістану. О 13.00 біля пам'ятного знаку «Братам, загиблим у Афгані» (Новий бульвар) розпочнеться мітинг, присвячений цій знаменній даті.

Джерело: Житомирська міська рада

Читайте також: Привіт з передової від новоград-волинської "тридцятки"

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 15/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework