У Вінниці бердичівлянин замахнувся на звання «пісяючого хлопчика»

  Щоправда вказати достеменно, якого року народження чоловік, котрий відзначився у Вінниці, вказати не можемо, так як конкретні дані ЗМІ не надали. Проте останнім часом вже стає традицією той факт, що бердичівляни прослявляють наше місто поза його межами, причому в ненайкращому, як то кажуть, світлі.

 

  На розгляд членів адміністративної комісії, що проходить кожної середи в приміщенні міської ради, потрапив складений вінницькими правоохоронцями протокол на чоловіка, котрий має безпосереднє відношення до Бердичева, про це пише rio-berdychiv.info.

  Ще 4 лютого дана особа була затримана поліцейськими за правопорушення в Вінниці по вулиці Київській. Саме тут, на території міської клінічної лікарні, в забороненому місці чоловік справляв власні потреби, завдяки чому і потрапив у поле зору правоохоронців. На нього було складено протокол та направлено до Бердичева, щоб члени адмінкомісії прийняли рішення щодо покарання зловмисника. Від пояснень своїх дій бердичівлянин відмовився.

    Згідно адміністративного кодексу такі дії караються штрафом у розмірі від 340 до 1360 гривень. На адмінкомісії сьогодні спільним рішенням було назначено покарання у вигляді штрафу у 680 гривень.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework