Працівника пожежно-рятувальної служби визнано винним у несвоєчасному повідомлення про суттєві зміни в майновому стані

  За участю Коростенської місцевої прокуратури, Коростенським міськрайонним судом розглянуто адміністративний протокол про вчинення працівником 8-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області адміністративного правопорушення, за ч. 2 ст. 172-6 КУпАП.

 

  Постановою суду особу визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

  Йдеться про те, що працівник державної пожежно-рятувальної частини, ставши 29 серпня 2017 року власником квартири вартістю 150 тис грн (що перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня минулого року), несвоєчасно подав повідомлення про суттєві зміни в майновому стані - лише через чотири місяці, 31.10.2017.

  Таким чином, посадовець порушив вимоги Закону України «Про запобігання корупції», відповідно до якого про зміни такого характеру особа повинна повідомити протягом 10-ти денного строку.

  Факт несвоєчасного подання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані працівником державної пожежно-рятувальної частини виявлено прокуратурою області. Протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, за ч. 2 ст. 172-6 КУпАП складено управлінням захисту економіки в області ДЗЕ Нацполіції України. 

 

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework