ЖДУ Ім. Івана Франка очолить жінка

     22 лютого 2018 року у Житомирському державному університеті імені Івана Франка відбулися вибори ректора. Кількість виборців, які прийняли участь у голосуванні, склала 603 особи з 621 виборця. Про це повідомляє прес-служба університету.

    Голоси виборців розділилися наступним чином:

    — Галина Євгеніївна Киричук — «за» 351 голос.

    —Андрій Володимирович Шевчук — «за» 241 голос.

    Результати виборів затверджені Протоколом № 7 від 22 лютого 2018 року Виборчої комісії з проведення виборів ректора Житомирського державного університету імені Івана Франка.

    Ось як в мережі з приводу виборів висловився Андрій Шевчук, який був кандитатом у ректори, а нині є виконуючим обов'язки цього ВУЗу:

    "Що ж, вина полягає тільки на мені. Не ВСЕ зробив так як потрібно. Але у вічі людям МОЖУ дивитися сміливо. Дякую всій команді за підтримку і розуміння. Ми були НАЙКРАЩІ. 
Попереду переосмислення... і рух ВПЕРЕД".

    Що ж, такий оптимізм тішить. А ми можемо привітати нового ректора з такою відповідальністю, яка лягла на її жіночі, тендітні плечі. Варто сподіватися, що за її керування навчальний заклад продовжить розвиватися та вдосконалюватися.

    Нагадаємо, що для перемоги новому ректорові потрібно було набрати 50% голосів плюс один голос. Брали участь у голосуванні усі штатні викладачі, частина обслуговуючого персоналу, а також студенти – 15% від кількості викладачів.

Фото: сайт ЖДУ ім. Івана Франка

Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 22/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework