Житомирська пенсіонерка: «Мовчки заплатила водію маршрутки 5 грн, бо так кричав, що мені стало погано!»

    Питання пільгового проїзду в Житомирі, безумовно стоїть дуже гостро. Це й не дивно, адже багато хто обурюється часовими обмеженнями в проїзді для пільгових категорій громадян, іноді хамським ставленням водіїв до пасажирів (особливо інвалідів, учасників АТО, пенсіонерів тощо ) і, звісно ж, якістю надання послуг — якістю  перевезень.

 

    Взагалі питання громадського транспорту й нині залишається актуальним як в Житомирі, так і в інших містах України, адже тут є багато нюансів, багато недоліків, багато різних моментів, які варто змінити на краще та вдосконалити.

   У цьому ж матеріалі мова піде саме про неповагу до людей похилого віку, про ставлення водіїв до своїх пасажирів. Ситуація сталася з житомирською пенсіонеркою, яка їхала до лікаря ще до 9:00, на яку накричав та яку своєю поведінкою образив водій, змусивши її все ж заплатити 5 гривень за проїзд в своєму маршрутному таксі. Про ситуацію розповіла донька пенсіонерки  Ольга Прокопова на своїй сторінці у Facebook.    

 

   «19.02.2018 м. Житомир ЛЮДИ,ЧОМУ МОВЧИТЕ! Цього дня моя мама, НЕДАШКІВСЬКА ЛІДІЯ ВАСИЛІВНА, вимушена була зранку (мала талон до лікаря-стаматолога) добиратися в місто. Мама практично нікуди не виходить...приїхала подавлена, з високим тиском,плаче! "ЗАЖИЛИСЯ МИ НА ЦЬОМУ СВІТІ! "- плаче мама! За 83 роки вона нікому і ніколи не скаржилася, а хто знає її, завжди щіро допомагала. В місто з мікрорайону МАЛЬОВАНКА, пров 2-й Західний, іде тільки одна маршрутка — №5... Приблизно о 8:40 мама сіла у маршрутку і почула образи і сварку водія, щодо заборони пересування пенсіонерів у цей час. Виправдовувалася, що на 9:00 до лікаря, що не їздить взагалі нікуди, що діти зайняті на роботі..."МОВЧКИ ЗАПЛАТИЛА 5 грн, БО ТАК КРИЧАВ, ЩО МЕНІ СТАЛО ПОГАНО! ВСІ МОВЧАЛИ І НІХТО ЗА МЕНЕ НЕ ЗАСТУПИВСЯ..."- каже мама. Квиток водій не дав! Вийшла на площі Перемоги. За півгодини була вільна і чекала в місті до 10:00, щоб НЕ КРИЧАЛИ! Повертаючись, мама сіла коло Темпа (ред. майдан Перемоги), на ту ж маршрутку №5, з тим же водієм! "Знов свариться, щоб показала посвідчення. Та хіба ж не видно, що я стара"- каже мама. Відчувала страшенний біль голови, тому просила вийти не на зупинці, бо далеко йти, а коло провулка. Водій і цим був не задоволений. ПОДЯКУВАЛА ТИХО ЗА ВСЕ! Віруюча, знає про перший день посту.

   P.S. Ці жахливі випадки з воїнами АТО, пенсіонерами і сиротами вже ДІСТАЛИ! Квитки водії не давали і не дають, тільки за вимогою! А люди з Мальованки ще й кажуть не сваріться, бо й ту одну маршрутку знімуть... (від №58, зупинка за пожежною, пішки в сторону по вул. Героїв Пожежних далеко — великий р-н без транспорту) ТО ЩО, МЕНІ БРАТИ СОКИРУ? ГАНЬБА ПЕРЕВІЗНИКАМ та їх ХАМАМ-ВОДІЯМ! Абсолютно впевнена, що діють по вказівці "свого хазяїна"», — написала обурена жінка.

  Отож, як бачимо, подібні випадки в Житомирі, та й в інших містах нашої держави не дивина. І це триватиме доти, доки будуть такі хамуваті водії, їх господарі-перевізники, допоки люди мовчатимуть, допоки взагалі кожен не почне змінюватися з себе. Бо ж інакше і залишиться така ментальність і такі сумні реалії  з перевізниками та пасажирами.

На світлині з прапором Лідія Недашківська

Фото: Діани Кучеренко з мережі Facebook

Новини Житомира


 

Последнее изменение Пятница, 23/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework