Квитки на щоденний поїзд до Ужгорода через Бердичів можна купити онлайн

  Квитки на поїзд "Київ-Ужгород", який курсуватиме вдвічі частіше через Бердичів, можна придбати у ПриватБанку.

 

  Від 17 лютого Укрзалізниця збільшила кількість рейсів за цим маршрутом через його популярність. Поїзд №29 “Київ-Ужгород” йтиме щоденно замість через день. На цей поїзд, як і на інші, квитки доступні у будь-якому відділенні ПриватБанку, терміналі самообслуговування, в системі Приват24 або на сайті bilet.pb.ua.

  Поїзд № 29 Київ – Ужгород вирушає з Києва о 21:08 та прибуває до Ужгорода о 09:20. У зворотному напрямку відправлення о 22:03 та прибуття до столиці о 10:16. Зупинки передбачені на станціях Бердичів, Чуднів-Волинське, Шепетівка-1, Львів та Мукачеве.

  На сьогоднішній день на території Житомирської області доступно близько 400 терміналів, у яких квиток можна купити цілодобово як за готівку, так і з пластикової картки, а також 60 відділень ПриватБанку, у яких працівники допоможуть обрати потрібні місця.

  Електронний квиток не обов’язково обмінювати на оригінальний паперовий квиток – під час посадки на потяг досить показати провідникові роздруківку електронного квитка з QR-кодом, яку видає термінал і спокійно подорожувати до бажаного міста.

  Протягом 2017 року на Житомирщині через ПриватБанк було придбано понад 30 тис. залізничних квитків.

 

Последнее изменение Пятница, 23/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework