Керівника апарату райсуду, якого впіймали на хабарі, відсторонили від посади

  Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди керівником апарату одного із районних судів.

 

  20 лютого 2018 року, за клопотанням, погодженим із прокуратурою області, ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира службову особу відсторонено від посади.

  Нагадаємо, правоохоронці затримали керівника апарату районного суду минулого четверга, під час одержання ним неправомірної вигоди на суму 9 тис грн у центрі одного з міст, неподалік від собору.

  Наступного дня, 16 лютого 2018 року, чиновнику судової системи повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

  Також ухвалою суду підозрюваному в одержанні неправомірної вигоди обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту із електронним засобом контролю.

  Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області.

  За злочини такої категорії передбачено покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework