Служба порятунку не приїхала рятувати собаку: В мережі сколихнув пост коростенки про порятунок чотирилапого

    У мережі коростенка поширила допис, в якому повідомила, як хоробрий юнак врятував пса, у той час, коли Служба порятунку вважала цей виклик не таким вже й важливим. Як саме все відбувалася, а також, як коментують в самій Службі порятунку цей інцидент, читайте в нашому матеріалі.    

 

   «Хотілося б відмітити, як працює наша Служба порятунку (Пожежна служба).

   У четвер, після 13:00 близько 14:00, побачила, що собака середнього розміру, бездомна, опинилася в парку, під мостом на каменях (на фото видно). Як вона туди потрапила — невідомо, а сама вибратися теж не могла. Я одразу ж зателефонувала 101, розповівши про ситуацію, почула таку відповідь: "Дівчино, на такі виклики ми не виїжджаємо.

   Добре, така вже склалася ситуація. У цій країні прийнято чхати на все та на всіх, але зараз не про це.

   Хочеться висловити велику подяку Гончарову Олександру, який не задумався про своє здоров'я, а подумав про життя цього маленького, поліз в льодяну воду і витягнув його.

   Сашо, таких людей, як ти, дуже мало. Така небайдужість і доброта — рідкість. Велике спасибі тобі, здоров'я тобі та твоїм рідним. Песик, на щастя, заспокоївся, оговтався та не вимагав медичної допомоги», — розповіла дівчина з Коростеня в публікації спільноти «Підслухано в Коростені» (ред. ПВК).   

 Публікація викликала неабиякий ажіотаж в інших користувачів цієї соціальної мережі. Вони почали активно коментувати та поширювати публікацію про песика, якого відмовилися спасати рятувальники.  З усіма коментарями ви можете ознайомитися, переглянувши саму публікацію. 

   Ми ж у цьому матеріалі хочемо подати лише деякі з них. Зокрема, в коментарях відповіла й диспетчер, яка приймала виклик дівчини про те, що потрібно врятувати пса — Людмила Савчук:

   «А теперь мой ответ: Информацию я ПРИНЯЛА! Поблагодарила девушку и записала ее мобильный! Объяснила, что доложу начальству и начальник решает выедем мы или нет! Во ВТОРЫХ, когда Вы сказали, что хотели сами спасти собаку, я сообщила, что не надо, а то потом мамочку будем спасать! И В ТРЕТЬИХ, молодая дама, а может в это время бойцы были на учении. Почему все пытаются нас чему-то учить! То мы без воды, то мы спим! Сколько фальши!

Новый рисунок 4

   А КОГДА ВЫ ОСТАВЛЯЕТЕ СВОИХ КРОХ БЕЗ ПРИСМОТРА И ЗАКРЫВАЕТСЯ ДВЕРЬ? Куда Вы звоните? 101-правильно!!!И мы в секунду мчимся Вас спасать, ЧТОБЫ РЕБЕНОЧЕК НЕ ИСПУГАЛСЯ, ЧТОБЫ НЕ ПЛАКАЛ. Наши ребята лезут по балкону, чтобы открыть дверь!
А за собаку... Вы ч/з полчаса позвонили и сказали, что посторонние ребята спасли пса. Я опять же поблагодарила (у меня есть запись). И в Вашем голосе была вежливость! Зачем сюда писать мусор! НАКИПЕЛО:((».

   «В этот момент бригада могла бы поехать спасать собачку и поступил бы звонок угрожающий жизни ребёнку, но увы бригада на вызове спасает собачку. Ребёнок Вашей сестры, брата, друга. Печально было бы. Оператор, либо начальство, скорее всего, поставило приоритеты. Раньше они же ездили на подобные вызова (описано выше в комментариях)!», — написав у коментарі користувач Анатолій Барановський.

   «А я бы хотела поддержать ребят и сотрудников МЧС! Они молодцы! И я не раз видела их в работе... как спасали человека выпавшего из окна... ребенка который закрылся в квартире... и это лишь мелочи по сравнению с тем, с чем вам приходится сталкиваться! И позор всем тем, кто думает, что важнее спасать собак, нежели людей! Они зачастую рискуют своими жизнями, в то время, как мы все сидим жопами на диванах. И за это им большое уважение!», — зазначила користувачка Оксана Ксения.        

  «Собаки тоже живые существа и имеют право на жизнь! Если собака попала в беду, то ей не нужно помочь? Спасибо парню, который спас собачку! Не каждый полезет в ледяную воду!», — зауважила користувачка Тетяна Поліщук.

  Такі ось різні думки. Можна ставитися по-різному до подібних ситуацій. Кожен має право на власну думку. І ви, шановні користувачі, самі сформуєте свою точку самі. А з цієї ситуації можна констатувати лише ті факти, що юнак, котрий врятував песика, дійсно вчинив відважно, проявив хоробрість, а також те, що, безсумнівно, тварин, братів наших менших, також потрібно берегти та глядіти, а іноді й рятувати. Отож, ситуація дійсно непроста.  Тішить те, що все, зрештою, закінчилося добре.

Читайте також: Не магазин, а зоопарк: у відомому житомирському супермаркеті засікли пташку. ВІДЕО

Новый рисунок 5

Читайте також: У Житомирі з’явилася іменна яма керівника житомирського КП «УАШ» Сергія Янушевича. ВІДЕО

Фото з допису спільноти «Підслухано в Коростені» у Facebook 

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Пятница, 23/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework