На Житомирщині державного виконавця, підозрюваного в одержанні 10 тис грн неправомірної вигоди, взято під домашній арешт та відсторонено від посади

  Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди державним виконавцем одного із районних відділень державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Житомирській області.

 

   У четвер, 22 лютого 2018 року, за клопотанням, погодженим із прокуратурою Житомирської області, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира державному виконавцю обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

   Також ухвалою суду чиновника відсторонено від посади.

  Нагадаємо, минулого понеділка прокуратура області спільно із національною поліцією затримали посадовця під час одержання ним другої частини неправомірної вигоди на суму 8 тис грн (напередодні одержав першу частину у розмірі 2 тис грн). За таку суму він пообіцяв місцевому жителю вирішити питання щодо закриття виконавчого провадження та зняття арешту з майна.

   У середу, 21 лютого 2018 року, державному виконавцю повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

   Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура області, досудове розслідування проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області. 

   За скоєння злочину такої категорії передбачено покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework