×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині рибінспектора та працівника фітосанітарної інспекції впіймали на хабарі

У ході здійснення заходів, спрямованих на виконання завдання Президента України щодо викриття механізмів хабарництва у державних органах, Управлінням Служби безпеки України в Житомирській області спільно з обласною прокуратурою припинено дві схеми стягування неправомірної вигоди.

Як повідомляє прес-група УСБ України в Житомирській області, провідний спеціаліст Державної фітосанітарної інспекції області вимагав від представників підприємств-експортерів винагороду за проходження фітосанітарного контролю спеціальною тарою, у яку при перевезенні автотранспортом поміщаються блоки габро та лабрадориту. За кожний штамп відповідності санітарним вимогам на одній автотранспортній накладній посадовець вимагав 100 гривень.

Правоохоронцями задокументовано 25 епізодів протиправної діяльності посадовця. Наразі правопорушнику інкримінується вчинення злочинів, передбачених ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

21 жовтня ц.р. правоохоронці затримали ще одного хабарника – рибінспектора. Встановлено, що головний державний інспектор Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Житомирській області запровадив схему систематичного вимагання у громадян, які займаються незаконним виловом риби, неправомірної вигоди за непритягнення їх до адміністративної відповідальності і невилучення у них засобів лову.

n1111141448

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework