Рiк позитивних змiн 2018-ий: Гаряча лiнiя голови ОДА, продовження ремонту дорiг та встановлення LED-освiтлення

  Це лише декiлька з проектiв, якi планує реалiзувати керiвництво Житомирськоi областi, називаючи 2018 роком позитивних змiн. 

 

  Про це стало вiдомо пiд час звiтної прес-конференцiї головки Житомирської ОДА, яка вiдбулася сьогоднi, 26 лютого, в с. Почуйки Попiльнянського району. 

  Зокрема, однин проектів на поточний рiк, про якi розповiв Iгор Гундич на заходi, носить гасло - "Засвiтимо Житомирщину". А якщо конкретизувати, то тут йдеться про те, що керiвництво Житомирщини планує встановити LED-освiтлення в населених пунктах Житомирщини. 

  Також очiльник областi зауважив, що 2018-му на Житомирщині продовжуватиметься будiвництво дорiг. До того ж, Президент України оголосив 2018-й роком дорiг, нагадав Iгор Гундич. 

  "Понад 800 км дорiг мiсцевого значения будуть вiдремонтованi. 80 км-капiтальний ремонт. 400 км - поточний середнiй ремонт асфальтобетонного покриття. 350 км - поточний середнiй ремонт бiлощебеневого покриття. 2 мости будуть вiдремонтованi в по точному роцi - в Коростишiвському районi та Радомишлi", - повiломив очiльник областi.

  Голова ОДА розповiв i про ще один цiкавий цьогорічний проект - власну гарячу лiнiю: 420202.

Последнее изменение Понедельник, 26/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework