На Житомирщині лісова охорона потерпає від насилля

  Безпрецедентна подія сколихнула селище Лугини минулої ночі. Невідомі зловмисники здійснили підпал господарської будівлі на подвірї мисливствознавця державного підприємства «Лугинське ЛГ» гр. К.

 

  Близько о пів на першу годину ночі чоловікові зателефонував сусід і повідомив, що в того на подвір'ї щось горить. Коли мисливствознавець вибіг на вулицю, то побачив, що горить гараж. Небезпека полягала в тому, що гараж прибудований до задньої стіни будинку, де мешкає сім'я гр. К. 

  Господар негайно викликав підрозділ ДСНС у Лугинському районі та поліцію. Вогнем пошкоджено стіни гаража та дах. Під стіною гаража виявлено осередок розведення вогню: ватна ковдра та дощечки.  На щастя, обійшлося без постраждалих, окрім господаря, який отримав опіки рук. 

  У мисливствознавця є всі підстави підозрювати, що підпал пов'язаний з його професійною діяльністю. Адже він неодноразово отримував подібні погрози від порушників лісового та мисливського законодавства.
На жаль, працювати в державній лісовій охороні останнім часом стало достатньо небезпечно. Все частіше лісівники потерпають від морального та фізичного насилля з боку лісопорушників. Проте незважаючи на те, що останні перебувають на державних посадах і оберігають державне майно – захистити їх на разі нікому.

Наталія Горай, прес-служба Житомирського ОУЛМГ

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework