Антикорупційний рух Житомирщини: «Водоканал каятись не збирається»

  26 лютого комунальне підприємство «Житомирводоканал» провело тендер на закупівлю газового палива по смарт картах.

 

 Як повідомляють на сторінці «Антикорупційного руху Житомирщини» у Фейсбук, з-поміж двох учасників, переможцем стане (поки що очікує рішення) ТОВ «Лівайн Торг», яке запропонувало ціну в 1 мільйон 482 тисячі гривень – на 66 тисяч дешевше від пропозиції конкурента ПП «Око контракт».

  ТОВ «Лівайн Торг» зареєстроване у місті Дніпро Жиронкіною Ольгою В’ячеславівною в липні 2017 року. Розмір статутного капіталу становить 3 тисячі гривень. І хоча підприємство зареєстровано всього 7 місяців тому, це не завадило йому випередити у кількості державних закупівель «Нафтотрейд ресурс» (мережа АЗС WOG) та «Окко контракт» (мережа АЗС ОККО). За цей час йому вдалося укласти більше 600 угод на суму більше ніж 116 мільйонів гривень. Як повідомляє інформаційне агентство «Олігарх медія», ТОВ «Лівайн Торг» пов’язують з Ігорем Коломойським.

  Минулого року ключовим учасником у державних закупівлях було ТОВ «Альянс Еволюшн», яке теж належить до групи «Приват». До слова, більшість житомирських комунальних підприємств міста  закуповувало паливо саме у ТОВ «Альянс Еволюшн». Причину «ротації» ТОВ «Альянс Еволюшн» на ТОВ «Лівайн Торг» пояснює той факт, що ТОВ «Альянс Еволюшн» є фігурантом у кримінальному провадженні №42017000000003219 від 10 жовтня 2017 року, відкритого Генеральною прокуратурою за фактом фіктивного підприємництва та ухилення від сплати податків, повідомляє «Олігарх медія». «Группа лиц, используя подконтрольные предприятия с целью прикрытия незаконной деятельности, направленной на конвертацию безналичных средств в наличные, открыла в ПАО «АКБ «Конкорд» (МФО 307350) следующий текущий банковский счет субъекта предпринимательской деятельности, а именно: ООО «Альянс Эволюшн» (код ЕГРПОУ 40473930) №26008000270201 для обналичивания средств, полученных в результате незаконно проведенных финансово-хозяйственных операций с предприятиями-контрагентами и проведение с ним финансовых операций», — зазначається у справі.

  Ось так КП «Житомирводоканал» знову наступає на граблі, укладаючи договори з черговим ймовірним конвертаційним центром. Виникає витання чому лише міський голова не реагує на те, що відбувається у комунальних підприємствах міста, - пишуть у повідомлені. 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework