×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Коростені відкрили перший у місті депозитарій із сейфовими скриньками

  На Житомирщині ПриватБанк відкрив новий депозитарій із сейфовими скриньками.

 

  Захистити свої гроші і цінності від злодіїв може будь-хто, орендувавши особисту скриньку за адресою м. Коростень, вул. Грушевського, 50.

  “У когось, можливо, є хибна думка, що депозитарій - це складно і недоступно. Насправді орендувати скриньку просто і коштує лише декілька гривень на добу. Там можна залишити гроші, цінні речі чи документи. Ця послуга дозволяє навіть до року орендувати сейф. Все обладнання відповідає вимогам Нацбанку і є сертифіковане”, - розповіла Світлана Сергієнко, керівник коростенського відділення ПриватБанку.

  Кожна скринька має унікальний замок із двома різними ключами, один з яких знаходиться у клієнта, а інший – в банку. Це виключає можливість відкриття скриньки за відсутності клієнта, оскільки така операція можлива лише за наявності двох ключів.

  Банк надає можливість вибрати розмір скриньки, зазначити точний строк її оренди, а також надати право доступу до скриньки будь-якій довіреній особі. Крім цього, ПриватБанк забезпечує таємницю відомостей про клієнта та операції, що ним проводяться.

  Оренду скриньки також можна оформити й від імені юридичної особи і оплату оренди здійснювати коштом підприємства. Довіреними особами можуть бути співробітники, зазначені в картці зі зразками підписів. Зберігання документів у банківській скриньці допоможе запобігти небажаному доступу до них.

  Наразі у Житомирській області працює 60 відділень ПриватБанку. Депозитарії із сейфовими скриньками доступні у Бердичеві, Коростені, а також у ВІП-центрах ПриватБанку в самому Житомирі.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 27/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework