Антикорупційний рух Житомирщини: Заступник міського голови не отримав премію, образився і пішов?

    Такий допис з'явився на сторінці в спільноті «Антикорупційний рух Житомирщини» у Facebook.

 

   

    «Традиційно публікуємо інформацію щодо премій працівників Житомирського виконкому. І вже традиційно маємо премію заступників міського голови та секретаря міської ради Наталії Чиж у розмірі 200%. Щоправда, цього разу не отримав премію заступник з гуманітарних питань Матвій Хренов, чого раніше не ставалося ніколи. За лютий місяць розмір його премії становить 0%. Чи не тому Матвій Володимирович вирішив звільнитися? Можливо образився на міського голову? Щоправда, додаток до розпорядження міського голови підписав не міський голова, а той самий Хренов. Такий собі "дембельський акорд" або гра у чесного чиновника.

   Всього по 20% премій отримав начальник управління освіти Валентин Арендарчук та його заступники. 20% отримали і підлеглі заступника Дмитра Ткачука - начальник управління транспорту та зв’язку Михайло Грищук, а його заступник Валентин Васянович – 90%.

   Щасливчиками або трудівниками лютого можна назвати директора департаменту соціальної політики Вікторію Краснопір, чию кандидатуру розглядають на посаду заступника міського голови з гуманітарних питань. Вікорія Валентинівна отримала 120% преміальних, як і двоє її заступниць. А також начальників управління по зв'язкам з громадськістю та відділу організаційного забезпечення депутатської діяльності. Трошки гірше попрацювало управління охорони здоров’я. Начальник управління Марія Місюрова та її заступниця отримали по 110% премій.

  По 100% преміальних отримала керуюча справами Ольга Пашко, радник міського голови Юрій Антіпов та усі інші начальники та заступники начальників управлінь та департаментів міськвиконкому.

  Точні суми отриманих зарплат ми опублікуємо згодом», — йдеться у повідомленні.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 28/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework