Одіозний суддя з Олевська, який три роки тому на смерть збив молодого хлопця, виправдав чоловіка, якого впіймали п’яним за кермом

  Прізвище судді Олевського окружного суду Волощука відоме на всю країну. У 2015 році чоловік на смерть збив молодого хлопця. Навіть більш, свідки зіткнення переконують - Віктор Волощук був п'яним. Віктор Волощук працює досі й виправдовує у суді, горе-керменичів на підпитку.

  Про це на своїй сторінці у Фейсбук депутат Житомирської обласної ради Олександр Ніколайчук.

  «Суддя Олевського окружного суду Волощук, який 2015 року на смерть збив молодого хлопця та неодноразово помічений в керуванні автотранспорту в стані алкогольного сп'яніння, в судовій залі виправдав та звільнив від відповідальності місцевого горе-активіста Левчука, який в п'яте затриманий поліцією за керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння. Попри свідчення та оперативне відео божевільного алкоголіка виправдали! Виправдали тому, що понад 3 місяці Левчук не з'являвся до Олевського суду, а суддя Волощук не використав можливості примусу доставлення до суду, чим і підіграв водієві під чаркою! І вже сьогодні Левчук і йому подібні будуть наражати на небезпеку усіх учасників дорожнього руху. Тому будьте обережні, друзі!», - написав депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П’яний суддя, який насмерть збив 21-річного хлопця, понад півроку гуляє на волі. ВІДЕО

 

Последнее изменение Четверг, 01/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework