На Житомирщині 30-річного чоловіка підозрюють у розповсюдженні наркотичного засобу - метадону

  Під процесуальним керівництвом Новоград-Волинської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом розповсюдження жителем м. Коростеня у великих розмірах наркотичного засобу – метадону.

    Під час проведення негласних (слідчих дій) правоохоронцями проведено оперативну закупку наркотичного засобу в особи та встановлено в неї паперовий згорток із вмістом кристалічної речовини білого кольору, за ознаками, схожої на наркотичний засіб – метадон. Заборонені наркотики чоловік, з метою збуту, зберігав у кишені верхнього одягу. 

   На підставі ухвали слідчого судді працівниками поліції того ж дня (21.02.2018) проведено обшук у будинку, де він проживав, та виявлено і вилучено поліетиленовий згорток із речовиною білого кольору, схожою на наркотичний засіб, яку він зберігав з метою збуту.

   Відтак, на підставі здобутих беззаперечних фактів, особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (придбання, зберігання з метою збуту, перевезення наркотичного засобу у великих розмірах з метою збуту та збут наркотичних засобів).

  Також за клопотанням, погодженим місцевою прокуратурою, слідчим суддею Новоград-Волинського міськрайонного суду підозрюваному обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт із електронним засобом контролю. 

   Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить слідчий відділ Новоград-Волинського ВП ГУ Нацполіції в області.

   Викрито та затримано збувача наркотиків завдяки злагодженим діям працівників Управління протидії наркозлочинності та місцевого відділу поліції ГУНП в області, а також бійців КОРДу.

     Додатково: відповідно до санкції зазначеної статті, за злочин передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років. 

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Последнее изменение Четверг, 01/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework