Водій маршрутки відмовив у безкоштовному проїзді учаснику АТО, а потім не видав квиток, мотивуючи тим, що вибіг справити природні потреби, а не брав пасажирів

  Розгорівся скандал навколо відмови водія маршрутки везти ветерана АТО, який сів на "Зелених" в Новограді-Волинському.

 

  На житомирській автостанції виникла конфліктна ситуація між водієм автобуса Ємільчине - Житомир і учасником бойових дій. Водій відмовив у перевезені чоловіка безкоштовно по посвідченню учасника бойових дій, а після оплати проїзду у видачі квитка.

  Про це в Facebook повідомив колишній боєць АТО Віталій Кравченко, пише 04141.com.ua.

   «"Автобус Ємільчине - Житомир, посадка в Новоград-Волинському на зелених в 6 ранку, по УБД відмовив провести, заплатив, попросив квиток видати, у відповідь кинув шматок незрозумілого папірця ... Попросив заповнити у відповідь доїдемо до Житомира я тобі дам квиток тому що за кермом незручно", - написав Віталій.

  Коли автобус приїхав до Житомира, водій відмовився видавати нормальний квиток. При цьому він заявив, що зупинки, на якій ветеран АТО сідав в автобус, немає, а квиток можна отримати тільки при посадці в транспорт на автовокзалі.

  Відзначимо, що зупинка "Зелені", на якій сіл в автобус Кравченко, знаходиться на виїзді з міста Новоград-Волинський. Маршрутки на Житомир і на Київ роблять зупинку в цьому місці», - зазначає сайт 04141.com.ua.

 Відео можна переглянути тут. 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework