Серед відзначених Порошенком військовослужбовців - бійці житомирської 95-ї бригади

      Обидва військовослужбовці загинули в один день 25листопада у зоні антитерористичної операції та  були поховані з військовими почестями на Житомирщині.

 

     Серед відзначених президентом України Петром Порошенком військовослужбовців - бійці житомирської 95-ї бригади, які разом загинули в листопаді минулого року у зоні АТО. Як повідомили у прес-службі глави держави, про це йдеться в указі «Про відзначення державними нагородами України».

    Так, посмертно нагородами орденом «За мужність» ІІІ ступеня відзначено контрактника житомирської 95 окремої десантно-штурмової бригади Дмитра Литвинчука та снайпера  цієї ж бригади Максима Перепелицю. Нагадаємо, із військовослужбовцем Дмитром Литвинчуком попрощалися 29 листопада минулого року, а з змолодшим сержантом роти снайперів 95-ї десантно-штурмової бригади Максимом Перепелицею - напередодні.

   Обидва військовослужбовця загинули в один день 25листопада у зоні антитерористичної операції та  були поховані з військовими почестями на Житомирщині. Як повідомляв УНІАН, президент України Петро Порошенко відзначив державними нагородами 108 військовослужбовців, які брали участь у антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях.

    Як повідомили у прес-службі глави держави, про це йдеться в указі «Про відзначення державними нагородами України».

    Бійців нагороджено за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку. 

  «Високих державних нагород удостоєно 105 військовослужбовців ЗСУ, з яких 43 посмертно і 62 поранених, 2 співробітники Міністерства внутрішніх справ України, що також представлені до нагороди посмертно, та один поранений військовослужбовець Національної гвардії України», - уточнили у прес-службі.

   Бійці відзначені орденами «Богдана Хмельницького» та «За мужність» III ступеня, медалями «За військову службу Україні» та «Захиснику Вітчизни».

Фото: УНІАН

Джерело УНІАН

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework