Корупція дорівнює вбивство, — наголосив під час зустрічі зі студентами ЖДУ Анатолій Гриценко

   1 березня до ЖДУ ім. І. Франка з плановим візитом завітав громадський діяч, політик, екс-Міністр оборони України та колишній народний депутат Анатолій Гриценко.

 

   Про це повідомляє прес-служба ЖДУ ім. Івана Франка.

   Зустріч із відомим політиком розпочалася у вщерть заповненій аудиторії історичного факультету. Послухати відомого політика прийшли майбутні історики, політологи та медійники.

  Анатолій Гриценко розповів про свої погляди на політичну ситуацію в країні та можливі шляхи її покращення. Найбільше уваги політик приділив питанню корупційних схем та корупції в цілому. На його думку, корупція прирівнюється до вбивства, тому що той, хто неправомірно отримав кошти, не просто незаконно збагатився, а й забрав, умовно, ще одну нову машину у однієї з станцій швидкої допомоги. І, як наслідок, до когось із хворих не встигли приїхати медики. Політик наголосив, що відповідальність за корупцію лежить і на тих, хто дає, і на тих, хто бере.

  Також Анатолій Степанович окреслив ключові проблеми, що загрожують населенню і виходять за межі «червоної лінії», і запропонував шляхи локалізації цих загроз.

  «Країна повинна припинити котитися до прірви і почати виходити на режим лідерства у Центральній та Східній Європі», — зауважив Анатолій Гриценко.img 1

img 2

img 3

img 4

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework