Упродовж доби вогнеборці врятували від знищення 3 житлові будинки

  03 березня о 04:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в м. Коростень. Займання помітив господар оселі, збираючись вдосвіта на риболовлю. Чоловік спочатку відчув запах диму, а потім почув гучне тріскотіння шиферу. Вийшовши на двір, він побачив, що з горища вже йде густий дим.

   Чоловік розбудив дружину і разом з нею та однорічною дитиною залишив будинок. А далі разом з сусідом приступив до ліквідації пожежі. Коли зрозуміли, що самостійно впоратися не вдасться – викликали фахівців ДСНС.

  По прибуттю чергового караулу рятувальників горів дах помешкання (загальна площа будинку 80 кв.м.). Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про додаткове залучення ще однієї одиниці пожежної техніки.

  Силами бійців ДСНС о 04:49 пожежу локалізовано, а о 06:41 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події вогонь устиг знищити 10 кв. м даху, 4 кв. м перекриття та 2 кв. м оздоблення стіни. Однак вогнеборці не допустили перекидання полум’я на поруч розташовані літню кухню і гараж.

 Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. До ліквідації займання залучалось 10 чоловік особового складу.

  Також минулої доби вогнеборці врятували від знищення полум’ям житловий будинок в с. Радчиці Овруцького району та в с. Малі Мошківці Андрушівського району. В обох випадках оселі не зазнали значних пошкоджень.

Внаслідок пожеж ніхто не постраждав. Причини займань продовжують з’ясовувати фахівці.  

У ДСНС України у Житомирській області

Последнее изменение Суббота, 03/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework