Упродовж доби рятувальники вивільнили зі снігової пастки 4 вантажних автомобілі та швидку допомогу

  6 березня близько 19:25 до Служби порятунку «101» м.Коростень надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги у відбуксируванні. За попередніми даними, автомобіль екстреної медичної допомоги повертався з виїзду і забуксував у сніговому заметі. У салоні «швидкої» знаходилися 2 працівники та хворий, якого транспортували до лікарні.

   Прибувши на виклик, рятувальники під’єднали автомобіль тросом до пожежної техніки підвищеної прохідності та відтранспортували її на безпечну ділянку автодороги.

  Ще чотири вантажних автомобіля через ускладнення погодних умов (ожеледицю) упродовж доби потрапили у снігові замети. Зокрема, поблизу с. Левків Житомирського району та двічі в обласному центрі рятувальники за допомогою лебідки і пожежного автомобіля відбуксирували транспортні засоби на проїжджу частину дороги, де вони змогли продовжити свій рух самостійно. Ніхто з пасажирів не постраждав.

  А коростишівські бійці ДСНС надавали допомогу водієві вантажівки DAF, яку через погодні умови занесло на одній із вулиць райцентру, і вона разом з причепом зупинилася поперек дороги. Бійці ДСНС, під’єднавши трос до пожежного автомобіля та фури, відбуксували останню на проїжджу частину дороги.

У ДСНС України у Житомирській област

і

Последнее изменение Среда, 07/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework