На Житомирщині взято під варту трьох осіб, підозрюваних у посяганні на життя працівників правоохоронного органу

    У середу, 7 березня 2018 року, за клопотаннями, погодженими із прокуратурою Житомирської області, судом обрано запобіжний захід трьом особам, напередодні затриманим за посягання на життя працівників правоохоронного органу, що сталося у Новоград-Волинському районі.

   Ухвалами Корольовського районного суду м. Житомира трьом підозрюваним у вчиненні злочину обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення грошової застави.
    Як повідомлялося раніше, у вівторок, 6 березня 2018 року, затримано трьох жителів Рівненської області, 24-26 років, непрацюючих, які вчинили озброєний опір працівникам поліції, що намагалися припинити незаконну порубку лісу поблизу с. Червона Воля Новоград-Волинського району Житомирської області.
     У той же день зловмисникам повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) КК України.
     Досудове розслідування у кримінальному провадженні, під процесуальним керівництвом прокуратури області, проводить Головне управління Нацполіції в області.
     Хід досудового розслідування перебуває на контролі у керівництва прокуратури Житомирської області.
     Додатково: за вчинення посягання на життя працівників правоохоронного органу передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Житомирської областіПрес-служба прокуратури Житомирської області

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework