Ігор Гундич обговорив із президентами шкіл новий освітній простір

  Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич зустрівся з 17 президентами шкіл Новоград-Волинського району.

 

  «Дивлячись на таку активну молодь, яка цікавиться змінами і розвитком Житомирщини, хоче брати участь у реформах, прийнятті рішень у громадах, розумієш, що у нашої країни гарне майбутнє. Я навіть трохи здивований, що учні можуть піднімати такі питання як децентралізація або реформування інтернатів», – зазначив Ігор Гундич.

  Представники шкільного самоврядування обговорили з керівником області питання об’єднання громад та їх розвитку, залучення молоді до прийняття рішень у громадах, зміни в освіті, створення нового освітнього простору та перенавчання вчителів на сучасний формат викладання, оформлення класів, реформування інтернатів та професійно-технічних навчальних закладів, впровадження інклюзивної освіти.

  «Радий, що діти позитивно і з вірою сприймають новий освітній простір у школах, мають свої ідеї оновлення не лише школи, але й життя громади. Ми повинні дослухатися думки й малих, але вже активних жителів області. Тоді наше майбутнє буде у хороших руках. Чекаю президентів і з інших куточків області», – сказав голова ОДА.

  Ігор Гундич поділився з учнями планами про облаштування у школах області нових класів фізики, хімії, географії, біології та математики і створення на Житомирщині 30 інклюзивно-ресурсних центрів, які допомагатимуть навчатися дітям з особливими потребами.

Прес-служба облдержадміністрації

 

Последнее изменение Четверг, 15/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework