Житомирянин про дороги: «Як не маневруй, але все одно в цих окопах залишаються колеса та запчастини від авто»

    Про Житомирські дороги, як і про українські шляхи взагалі, мабуть, можна говорити вічно. І допоки не буде наведено лад з дорогами в нашій державі, допоки й актуальною буде тема їх жахливого стану.

    У мережі Facebook з'явилася публікація користувача Івана Савенця, у якій він обурився станом житомирських шляхів, а конкретно на розі вулиць Корольова та Вітрука:  

   «Шановний пане міський голово Сергіє Сухомлин! Це (ред. на фото в дописі) одне з перехресть вулиці Корольова, а саме Корольова-Вітрука. Щодня тут проїжджають тисячі авто, міський електро — та авто транспорт. Як не маневруй, але все одно в цих окопах залишаються колеса та запчастини від авто.

   Мені цікаво, коли влада, Житомирський міський голова, його заступники, колеги та інші займуться проблемами міста. У цій конкретній ситуації  — залатати вже не ями, а окопи на дорогах? На ремонт доріг за останні кілька років виділено рекордна сума грошей. І ось тут потрібна повна звітність і прозорість: що саме відремонтовано, у скільки це обійшлося за 1 кілометр, скільки асфальт стоятиме після ремонту , хто саме й на яких умовах виграв тендери. Було б правильно, аби всі міський голови, глави облдержадміністрацій самостійно на офіційних сайтах міської та облдержадміністрації оприлюднювали детальну інформацію.

  А щодо Житомирського міського голови і його підлеглих, то Вам потрібно більше їздити околицями міста і не тільки...  Адже в Житомирі, і не тільки, потребують капітального ремонту сотні вулиць!», — зазначив автор допису, додавши світлини дороги на перехресті, про яке він розповів у своїй публікації.

kd1503186 1
kd1503186 1
kd1503186 1
kd1503186 1
kd1503186 1
kd1503186 1
kd1503186 1

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework