Житловий скандал: ОСББ судиться з міською радою через допоміжне приміщення

  Мешканці ОСББ «Леха Качинського, 14» прийшли на засідання виконкому, аби відстояти приміщення, розташоване у їхній багатоповерхівці, яке є єдиним входом до підвалу з усіма прилеглими комунікаціями.

   Про це повідомляє zt.20minut.ua.

  Конфлікт виник через те, що працівниці міськради пані Пастушенко в травні 2017 р. Житомирський міськвиконком надав у власне користування нежитлове приміщення загальною площею 37,5 кв м. у згаданій багатоповерхівці та дозволив виконати там капітальний ремонт.

  За словами голови ОСББ, проблема виникла у тому, що саме в цьому приміщенні, з якого хочуть зробити квартиру, знаходиться єдиний вхід до підвалу. А в підвалі – усі комунікації. Тож потрапити туди ніхто не зможе. «Частина нашого допоміжного приміщення, яке було передано для експлуатації нашого будинку, дивним чином було надана в експлуатацію працівниці міськради відділу приватизації пані Пастушенко. Ми наразі не маємо вільного доступу до наших комунікацій. Там практично із 6 під’їздів зайнято 4. Вхід також перекрито, і ми не можемо обслуговувати наші комунікації. Тому просто боїмося аварійних ситуацій, адже ми не зможемо ніяк туди зайти», – наголошує Тетяна Василівна, мешканка ОСББ «Леха Качинського, 14».

  Жителів будинку обурює той факт, що їх як власників ОСББ взагалі не поставили до відома щодо передачі приміщення у користування сторонній особі і навіть не надали для ознайомлення дозвільні документи. Тож мешканці багатоповерхівки звернулись до суду, у той час як пані Пастушенко, за їх словами, продовжує проводити ремонтні роботи. «На даний момент ми боремося за свої права, йде суд. Але Пастушенко і досі активно проводить ремонтні роботи у цьому приміщенні.

  Єдиний наш вхід до комунікацій вона засипала землею і намагається зробити альтернативний вхід, проламуючи основу будинку з другого під’їзду. Але наш будинок так побудований, що ніяка альтернатива неможлива, і єдиний вхід – саме через це допоміжне приміщення», – обурюються мешканці ОСББ «Леха Качинського, 14». Члени виконавчого комітету, заслухавши претензії мешканців будинку по вул. Леха Качинського, 14, вирішили призупинити розгляд питань, пов’язаних із вищезгаданим спірним об’єктом, до завершення судового процесу. Анастасія Ліберман.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework