У Житомирі взято під цілодобовий домашній арешт та відсторонено від посади директора держпідприємства, який вимагав 140 тис грн неправомірної вигоди

 14 березня 2018 року, за апеляційною скаргою прокуратури Житомирської області рішенням апеляційного суду області директору державного підприємства, підозрюваному в одержанні неправомірної вигоди,  обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

 

  Також, за клопотанням прокуратури області, рішенням Корольовського районного суду м. Житомира особу відсторонено від посади.

  Як повідомлялося раніше, слідчими прокуратури області спільно із співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в області директора та його спільника – екс-правоохоронця затримано після передачі посереднику чергової частини неправомірної вигоди на суму 70 тис грн (підприємцю повернули 24 тис грн як витрачені на проплату офіційних документів).

  Усього ж за оформлення дозвільних документів на газову АЗС, що в м. Новоград-Волинський, посадовець вимагав від приватного підприємця 140 тис грн (першу частину з яких - 70 тис грн раніше одержав також через посередника).

  Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України проводять слідчі слідчого відділу прокуратури Житомирської області.

  Додатково: санкція зазначеної статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

                    Прес-служба прокуратури Житомирської області

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework