Рятувальники вилучили зі снігових заметів 5 транспортних засобів

  18 березня о 13:30 до Служби порятунку «101» м. Коростень надійшло повідомлення про те, що автомобіль швидкої допомоги застряг у провулку. Знадобилася допомога рятувальників у його буксируванні.

   З’ясувалося, що транспортний засіб не міг виїхати на похилу обледенілу дорогу. В середині нього знаходилися неповнолітня дівчинка з матір’ю, яких медики транспортували до лікувального закладу.

  За допомогою троса рятувальники відбуксирували автомобіль на рівну дорогу. У цей час медики, а також дитина з матір’ю за для їхньої безпеки, очікували на вулиці.

  Крім того, сьогодні о 5:00 ранку фахівці ДСНС виїхали на надання допомоги поблизу с. Ємилівка Хорошівскього району. Там під час слідування на маршрут посеред дороги загруз рейсовий мікроавтобус «Mercedes». В середині пасажирів не було.

  Користуючись тросом рятувальники відбуксирували автівки. Проте через пару метрів мікроавтобус знову застряг. Бійцям ДСНС довелось протягнути транспортний засіб до більш розчищеної проїжджої частини, де він вже зміг самостійно продовжити рух.

  Окрім цього за минулу добу рятувальники Житомирщини вилучили зі снігових заметів ще дві вантажівки та один легковий автомобіль.

У ДСНС України у Житомирській області

 

 

Последнее изменение Понедельник, 19/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework