Командир 30-ої бригади полковник Гараз: Нам немає чого приховувати, натомість - є що показати

  Вже не вперше з робочим візитом до бригади завітала військова іноземна делегація. Цього разу до її складу входили офіцери з Норвегії, Канади та Латвії. Основна мета, яку перед собою ставили представники різних країн, - показати реальний стан речей, який є на сьогодні в Україні в зоні, де ведуться бойові дії.

 

  Росія неодноразово «закидала» звинувачення на адресу України стосовно порушення міжнародних договорів щодо використання заборонених видів озброєння та проведення навчань поблизу її кордонів. Втім, завдяки роботі подібних незалежних інспекційних груп ми вкотре доводимо про неадекватність подібних заяв та про повне дотримання всіх домовленостей нашою стороною. До слова, створені Росією бандформування у вигляді ДНР та ЛНР жодного разу не допустили на окуповану ними територію України представників подібних верифікаторських груп, більше того, вони постійно виступають проти роботи міжнародних спостерігачів, вважаючи, що тієї кількості росіян, які знаходяться в моніторинговій групі ОБСЄ, повністю вистачає для «прозорого» висвітлення стану речей на окупованих територіях.

  Начальники служб бригади проінформували гостей про реальний стан справ у зоні відповідалності частини, після чого іноземна делегація у супроводі командира бригади переконалася в цьому, відвідавши ті позиції, де жоден день не проходить без ворожих обстрілів.

  «На відміну від росіян ми завжди відкриті для роботи з міжнародними незалежними групами верифікаторів, адже нам немає чого приховувати, натомість - є що показати» – в ході зустрічі заявив командир 30 окремої механізованої бригади полковник Гараз.

Джерело: 30 ОМБ

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework