Мережу сколихнуло відео, на якому б'ються дві школярки з Житомирщини

   Минулого вівторка, 13 березня, в спільноті «Коростень today» в мережі Facebook з'явився допис з відео,  на якому видно, як б'ються дві дівчини.  Виявилося, що на ньому ми бачимо дві школярки з Коростеня.

 

  «Потребуємо розголосу! УВАГА! Ненормативна лексика! Відео під назвою "Фонтан Коростень" розмістила Олександра Гресь в себе на youtube каналі (але пізніше видалила), на якому зафільмовано, як одна дівчина б'є іншу! Вже подібна історія мала місце в нашій країні, та нічого на жаль не навчила!», - йшлося в тексті публікації.

  Зауважимо, що ця історія сколихнула і мережу Інтернет, і соціальні мережі, і ЗМІ Житомирщини.

 Зокрема, в спільноті «Коростень today», де було розміщене відео, ця публікація отримала 874 поширень, а саме відео в дописі отримало 30 тисяч переглядів, 191 коментар та 309 вподобань (ред. з різними емоціями, які можливо виразити під дописом у Фейсбуці).

 Як не прикро визнавати, але людська жорстокість, зокрема жорстокість дітей та підлітків — це те негативне соціальне явище, яке сьогодні набуває свого поширення та популяризації серед вразливої дитячої психіки, згубно на неї впливаючи.  Подібні відео яскраво демонструють той факт, що в Україні таке поводження серед деяких однолітків спостерігається все частіше. І таку жахливу проблему, звісно ж, не можна замовчувати.

 

Последнее изменение Понедельник, 19/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework