У Житомирському районі під час спроби самостійного гасіння пожежі травмувалася жінка

  21 березня о 03:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку в с. Ліщин Житомирського району.

  До місця події одразу виїхали бійці 2-ї та 11-ї Державних пожежно-рятувальних частин. Зважаючи на пізнє повідомлення, на момент прибуття вогнеборців полум’я вже встигло поширитись на цегляну господарчу споруду, що розташована через декілька метрів. Крім того, найближче вододжерело знаходилось на відстані 2 кілометрів від місця події, тому рятувальникам довелося здійснити 7 виїздів для забору води.

  Пожежу локалізовано о 04:28. Тривали час бійці ДСНС розбирали та проливали конструкції будинку для запобігання повторного загорання. Тому ліквідація відбулася о 08:37. Вогнем знищено житловий будинок. Зі слів мешканця, в середині оселі він зберігав легкозаймисті речовини, що ймовірно і сприяло швидкому поширенню та збільшенню розмірів пожежі. Проте вогнеборцям вдалося врятувати господарчу споруду - там знищено лише покрівлю на площі 35 кв.м .

  Під час спроби самостійного гасіння отримала опіки 43-річна мешканка будинку. Швидка, що викликали рятувальники, госпіталізувала травмовану до центральної районної лікарні.

  До ліквідації надзвичайної події залучалося 10 рятувальників та 2 одиниці пожежної техніки. Наразі обставини події встановлюються фахівцями.

 

У ДСНС України  у Житомирській області

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework