Лісники з Сумщини без конкуренції купили кросовер за 800 тисяч у дружини екс-губернатора Житомирщини

  ДП Свеський лісгосп (смт Свеса Ямпільського району Сумської області) 6 березня замовило ТОВ «Богдан-авто Житомир» легковий автомобіль за 805 тис грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

 

  Фірма поставить кросовер Hyundai Tucson у комплектації Тop AT. Автомобіль матиме бензиновий двигун 2.0, двозонний клімат-контроль, круїз-контроль, підігрів передніх та задніх сидінь, задній та передній парктроник, магнітолу PA 3.0 A-R (3,8 “LCD-екран + RDS-радіо + CD / MP3), 6 динаміків, мультимедійний комплекс з 8 “LCD монітором, навігаційну систему, шкіряну оббивку сидінь, повідомляють «Наші гроші». 

  Hyundai Tucson у комплектації Тop AT на ринку продають за 783 тис грн. У базовій комплектації автомобіль коштує 612 тис грн.

  Замовлення «Богдан-авто Житомир» отримав без конкуренції. Очікувана ціна склала 805 тис грн. Тобто фірма не зменшувала ціну.

  ТОВ «Богдан-авто Житомир» через ТОВ «Полісся моторс груп» належить Катерині Машковській та Світлані Присяжнюк, керівник Володимир Яворський.

  Катерина Машковська є дружиною Сергія Машковського, який у 2014-2016 рр. очолював Житомирську облдержадміністрацію. У своїй декларації за 2016 рік він вказував «Полісся моторс груп», де з 2010 по 2013 рр. сам був власником.

  ДП Свеський лісгосп очолює Олег Закусило. У 2015 році він балотувався до Ямпільської міськради від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність», але не пройшов.

  Як повідомляли «Наші гроші», лісники держпідприємства «Житомирське лісове господарство» нещодавно купили у ТОВ «Полісся Моторс Груп» Машковської позашляховик Renault Kadjar за 865,8 тис грн. та Renault Duster за 552,6 тис грн.

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework