Депутат райради: «Житомирські перевізники заборгували за валідатори майже 200 тисяч гривень»

   Валідатори, транспорт, житомирські дороги — теми, які, безумовно, не втрачають своєї актуальності. Їх обговорюють і в соціальних мережах, і в ЗМІ, і взагалі громадяни між собою.

   Цей матеріал стосуватиметься саме валідаторів. Детальніше про це читайте в публікації Романа Мусійчука, депутата Житомирської районної ради, керівника ГО «Захист прав споживачів громадського транспорту»,  адже саме в ній він розповідає про те, що житомирські перевізники заборгували за валідатори майже 200 тисяч гривень.

  «Я не розумію, чесно, наших реформаторів, також не розумію, хто в місті господар, ПЕРЕВІЗНИКИ чи МОЛОДІ РЕФОРМАТОРИ? Для чого ми витратили з міського бюджету на мобільні валідатори 14 млн 933 тис 33 гривні? Для чого нам то КП, яке, за фактом, імпотентне? А зарплати та премії захмарні як для пересічного житомирянина?

  Квитки водії приватних маршруток пасажирам не видають, обліку, за фактом, як такого немає, а наше КП бере плату за обслуговування та підрахунок пасажирів з приватних перевізників за даними мобільних валідаторів. Не дивно, чому приватні перевізники не платять за цю послугу, — бо бачили вони то КП і того керівника на чомусь. Хтось може пояснити доцільність та результативність такого КП?

  Приватні перевізники навіть заставу за валідатори не вносять в розмірі плати одного місяця, а це вони повинні були зробити після того, як підписали угоду. Угоду підписали ще в грудні.

  Перевізники не платять оренди за валідатори місяцями, і це не зважаючи на те, що "рехформатори" валідатори перевізникам по факту купили за наш рахунок. Це, б*я, реформа?

  Шановні депутати міської ради, скажіть, куди ви своїми голосуваннями витрачаєте народні гроші? Ось вам конкретний приклад використання бюджетних коштів та менеджмент керівників КП, яких саме ви призначаєте на сесіях. Коли ви вже з них спитаєте за кошти і за горе-роботу?», — зазначає автор у своєму дописі.

  Коментарі, думки інших користувачів з цієї теми ви можете прочитати під самою публікацією Романа Мосійчука у Фейсбук.

29425370 2494086370816732 227900847445508096 n

Последнее изменение Среда, 21/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework