×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

У Баранівському районі поштарка привласнила 11,5 тис. грн пенсій і допомог

  Працівниця «Укрпошти» з селища Першотравенськ Баранівського району привласнила 11,5 тис. грн, які були призначені для виплати пенсій, державних соціальних допомог та субсидій.

  Про це повідомили у Баранівському відділенні поліції, передає  місто Баранівка

  14 березня о 17:30 до чергової частини надійшли матеріали службової перевірки від представництва Житомирської дирекції ПАТ "Укрпошта", про те, що поштарка відділення поштового зв'язку смт Першотравенськ привласнила грошові кошти в сумі 11520,61 грн.

  Прибувши на місце події працівники слідчо-оперативної групи встановили, що в період з 20 по 26 лютого 44-річна жителька Першотравенська, яка працює поштаркою у відділенні поштового зв'язку Першотравенськ ЦВПЗ Баранівка-1 ЦПЗ №4 привласнила готівкові кошти невиплачених пенсій, державної соціальної допомоги та субсидій на загальну суму 11520,61 грн, чим вчинила збитки для відділення поштового зв'язку на вказану вище суму.

  За даним фактом слідчим відділом Баранівського відділення поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.191 КК України. Йдеться про привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Санкція статті передбачає, зокрема, до чотирьох років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

 

Последнее изменение Четверг, 22/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework